<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:25 AM:
: a4 y$ i' f& f( f咁我又無管佢睇EF d 乜…其實最緊要係俾到空間大家…呢d係佢娛樂。而且我地又唔係成日講EF d topics嘅~
8 S% a, W; W- g+ k你C想成熟.....應該有23y
; K/ C2 p5 V2 t年齡是女仔的秘密........
  K2 B$ V  f6 S( @, x如果HK3有D男棵照會唔會吸引你d姊妹啦............
其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:36:
- k8 D; c6 F2 J+ f% a其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
2 L0 o2 @5 ^: [# L' r1 g! {' Vjublio!?原來你係........
我係乜野呀?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:36 AM:
. |% k/ r$ a1 L) N其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
/ ]2 C* N7 y" m' @- F但係我d女性朋友...一見到靚仔經已流晒口水........
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:42:
5 R" p# y* o* t5 m& k5 w我係乜野呀?
, T$ ^; a2 J6 j  @4 q/ j2 L你女仔黎!?
4 Y' A' t4 U7 r- G  i0 C) O- n. o) j. T不是嘛(普音)
裸照同靚仔兩回事呀嘛…
% _- O8 Z* D* C1 F8 `* ]8 ~
6 A+ b! y' `( {/ k+ v見到吳彥袓咁樣我都流口水啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:45:. M& a2 `8 G% P& I; e3 R. c' M8 o

( ^2 v5 X6 q" T' Q; A0 h你女仔黎!?9 w5 l0 o1 L$ L1 v! G9 u  w
不是嘛(普音)
, q$ B( f5 n; Z0 e6 ]0 w

- J+ I) S( D9 r7 f你無睇樓上d post咩?我都話我時男時女囉~~(攪到我好似阿婆咁)
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:45 AM:$ T' `$ e6 {4 n/ |
裸照同靚仔兩回事呀嘛…. y4 A( O1 J0 G" g! ~5 v
3 n/ ]+ [( Q) ~7 h. j; [8 p1 k
見到吳彥袓咁樣我都流口水啦
6 D) P. u  j8 H! ~
我琴晚出去K,D女性朋友又係今講....哈哈0 P9 L, Y# J5 G$ {8 S
上身裸照OK........?????
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:47:
7 s2 y- y2 x( I$ J: S8 j你無睇樓上d post咩?我都話我時男時女囉~~(攪到我好似阿婆咁)
' @, F7 E7 @8 I7 v7 s+ z! T
唔怪得你係我版既重要人物啦(咁02既)@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。