<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
最近26fun成為最heat既吹水題目
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-29 09:29 PM:
0 ~4 q  t1 R* ^; @$ B2 f, s  D; N6 O9 Q0 E5 [- i
有o既話我諗我都唔會囉~~~
$ p2 D: [* T7 j' b. V$ v費事俾佢知我睇o個d野啦 =.=
. Q9 \: P- z3 d
怕佢知到您睇mm.........
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-5-29 11:08 PM:
3 `! o4 ^& l+ t) l" a& {最近26fun成為最heat既吹水題目
: s9 z$ b+ N! G, C# t7 w2 b' ?- A今要恭喜恭喜
點解上面個個都話唔會嘅?
  y' s% f; U3 v8 ], J) l. a
; s: b; G6 L- N' ^4 R  ]& A我會同bf一齊睇架喎!咁樣有時會多d計傾…傾下係EF睇到d乜好post…# I6 s% |. f3 M3 R5 r* H
6 B5 }" D& E% B$ R9 U1 X
係男仔都會睇sex版架喇?!唔係咩?!我覺得無乜問題喎…
Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:15 PM:
& g! t! b$ `. w- `2 [: U點解上面個個都話唔會嘅?
' N5 R6 D# E: U: E- a; p: ?$ b5 @3 R2 T$ R* j
我會同b...
- ~7 N, ]0 S' Z, y9 X$ I
男仔多數自己覺得gf會人介意.........
" G/ x! ^9 q0 w' A& k% T- q" d& c但個個女仔都知道的男仔咸濕...........
cher~其實咸濕怕乜應…男仔唔咸濕先至驚!咁男女朋友都無話介意d乜架啦…
, }( p. H( U7 [$ |! [% y- ]; z7 @+ l. s5 n. u4 s7 m+ {( `( B8 J
同埋其實EF都有好多野睇…又可以吹下水喎!
Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:23 PM:
7 R# `$ q0 Y: F/ P# t8 @cher~其實咸濕怕乜應…男仔唔咸濕先至驚!咁男女朋友都無話介意d乜架啦…
; d) T" O$ S: Q3 d8 }2 |$ k  u! \3 v' ^- k
同埋其實EF都有好多野睇…又可以吹下水喎!
1 T% a7 ^( a! d" i4 ]+ x但係你是男(女)會員先????
哈哈…時男時女喇…=P
Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:35 PM:; T4 M/ g- i6 n: X' ]3 U
哈哈…時男時女喇…=P
" T; V/ y: q9 ]& c; \; x. o
而家男定女.............哈哈哈哈
而家變咗身做女仔!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。