<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖

各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

我覺得可以一齊上E.F這個網站架2 Q1 _/ m. d: w- a* n  }) S$ A1 m, v% o
雖然,有少少咸....但係多多趣....' B. ], e) M6 K  V, P1 W+ W
一來又可以增進大家感情....1 @- g: q! D8 _9 n* a2 V. e) o* W
大家分享下吧謝謝% [, Z1 {% r8 A: S1 G) k4 L
/ R% i$ u4 f: l( f4 e
[ Last edited by sfxc0000 on 2005-5-29 at 09:29 PM ]
會好好玩。。。但唔可以比距知道我o係SEX版度講距
冇女友, 所以唔得 =.="
唔得!  呢個係我既"私人空間",唔會比佢"差"隻腳入黎!:cool:
) W" T5 z/ W0 j, _4 L# n比佢入黎,即係我發表過d乜佢實追住睇,o岩睇就好地地,唔o岩睇你就煩啦!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-5-28 12:13 PM:% C& V4 k( k$ D" U
唔得!  呢個係我既"私人空間&quo...
. ?, y5 Y0 w# D% _4 {我諗可以一齊入黎玩﹐但唔可以知道大家既USER ID
得...佢見親我上黎呢到..
. I/ @6 c3 g% r7 o; s$ Z3 @我淨係去sports/玩具/靈異果三版: a1 o$ t1 O1 Z4 {

. T; W/ Y2 E/ S* Z4 J" A1 o# f" h靈異野有時重會一齊睇
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-5-28 12:20 PM:; {' z$ k& Y" p7 K* r8 ]& J
得...佢見親我上黎呢到..( C6 w& k1 T5 G1 Y
我淨係去sports/玩具/靈異果三版
, i* r! F6 G! h  t% H* z
# ]( ~* Z& M# K4 @' c靈異野有時重會一齊睇
" U7 G4 q$ A1 j0 Y& F9 E/ E
冇錯!  就算係佢淫威之下就範,我會選擇用分身!
  f8 \1 y7 j  g  ]5 K' B
% @8 w3 H. K( r0 @. ?8 C. U
Originally posted by vivienna at 2005-5-28 12:19 PM:. \7 j8 O8 U* n; M! ]8 D( h$ P
7 p7 d' j, @, S9 |5 f) x
但唔可以知道大家既USER ID
5 f# n& w( Q( \% n; i8 T9 @# S' |, h$ f9 A1 O0 i. }5 q
D 女人邊有咁"順灘",佢地係唔會放過你o架!
* e% M' M, ~  n佢得閒去"戀愛起義"度窒你兩句、又明示、又暗示要你點做,你都咪話唔死!呀/ r# p4 h/ J; V- d9 F' h
唉....越諗越恐怖呀.............# P, n7 K9 v+ f9 W4 z

k. C( V9 J9 M/ y/ h[ Last edited by roykenroy on 2005-5-28 at 12:45 PM ]
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
雖然我未有...% ^! r! Q+ ^( n# i' ^: A
但我都唔會叫佢上來lor...
, V' R- t$ J6 Q# J" f/ a比佢知我既言論咪死...
4 |/ }- R8 {+ k又廢事講野唔方便啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
我冇男朋友﹐帶唔到上黎! I# B6 w2 M3 `# M5 C

8 K8 g& {: A- u但係就算我有﹐ 我諗都唔會la ﹐俾佢知道我同咁大班男仔講o野有可能jealous=.=....) X, T4 S/ g( t. P- ?+ `  e
6 P6 L) n3 B  r+ J$ P5 }
帶朋友上黎就好!!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-28 06:33 PM:2 E, |5 L# Z* L  g! Q3 ~
我冇男朋友﹐帶唔到上黎
0 c) N0 [5 Q# K8 D3 R4 \' }
3 w( n6 p- A, ~+ B* U1 _但係就算我有﹐ 我諗都唔會la ﹐俾佢知道我同咁大班男仔講o野有可能jealous=.=....! e: s; M& |0 Z/ {2 t; ^8 _
" m8 S. u8 Q6 ~  A
帶朋友上黎就好!!
9 E9 M# h7 `- ]% U  X
好呀好呀!!!!!!!!!
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。