<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:25 AM:
/ n( w4 P7 ]3 }8 C9 v: g& M. R" t* }咁我又無管佢睇EF d 乜…其實最緊要係俾到空間大家…呢d係佢娛樂。而且我地又唔係成日講EF d topics嘅~
4 W' [( c' M" g) S! {7 @: D你C想成熟.....應該有23y- r% d( }2 v$ X+ t
年齡是女仔的秘密........
5 k1 c9 C9 z8 g" _4 w! a如果HK3有D男棵照會唔會吸引你d姊妹啦............
其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:36:
/ u$ D- G4 v3 z, x( u. ~其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
  X; Q6 i% N* J  o' p% T! B  R' D( X, h. x$ Gjublio!?原來你係........
我係乜野呀?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:36 AM:% I* |9 `5 P9 p. n. @
其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
& y' }4 p. T; `3 M
但係我d女性朋友...一見到靚仔經已流晒口水........
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:42:
8 M' l! F: |; A我係乜野呀?
% H) R+ @0 h; a* [2 r  C你女仔黎!?
* n9 {# X5 I7 z; H. f6 I不是嘛(普音)
裸照同靚仔兩回事呀嘛…' g: d, `, D- H3 h- P
) C% N# ~' W9 a- R  c9 b' E
見到吳彥袓咁樣我都流口水啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:45:! l( u  B4 C  H+ _: c; \

k1 T8 i. w. {7 z* g0 O: m你女仔黎!?
: U5 s# @' T% R不是嘛(普音)
/ g: U/ E( t2 g' k* W

( v* h' i) o1 A: U你無睇樓上d post咩?我都話我時男時女囉~~(攪到我好似阿婆咁)
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:45 AM:( J& d- J3 R, E( `0 \$ E* R
裸照同靚仔兩回事呀嘛…0 H, [/ |' @. S# L

" x( `# k, ~( N* u見到吳彥袓咁樣我都流口水啦
( C+ ?  W4 ~6 o0 M7 y我琴晚出去K,D女性朋友又係今講....哈哈
+ n7 K, U: Y" F上身裸照OK........?????
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:47:0 G0 `5 L* J5 V7 l3 x
你無睇樓上d post咩?我都話我時男時女囉~~(攪到我好似阿婆咁)
& D7 m  `4 u" B' f2 r# d) A
唔怪得你係我版既重要人物啦(咁02既)@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。