<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
點解我地離晒Michael兄個主題嘅~
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:35:' h6 I0 p% W  e6 i' p8 [
哈哈…我覺得你地相處得幾得意…
8 ^3 ]: H) C7 B) G8 G4 {2 s都幾嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:36:
0 i6 s* L) v! R% `( w
) R% Q* x, {) A% L9 ]  h9 U  V唔係既,你唔覺有時成日都你地兩個人,會好悶嫁咩=.="
9 U3 f2 `- y3 m4 N
# z: b5 O1 q2 r; B
所以之前有人係LOVE版話要搵d野黎刺激下雙方愛情囉…去下trip呀…etc...
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:30:4 q+ h4 i. }& q- E3 _! n# ?6 }

" z0 q' \+ [1 A! V4 Q
& f" x' ]4 @( t; q1 E$ p8 N: ^係喎…左仔你唔怕你女友俾人咸濕咩if飲咗酒?
& i# q/ t9 r7 v0 ?0 p! |唔~~~% n* l: l/ E. j" t9 p) c& R
飲大左先會比人抽水咋......佢唔會既
( F% q0 H' H! E7 O  L' }) Z- A5 C/ @- v
[ Last edited by 左輪仔 on 2005-5-30 at 01:43 AM ]
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:36:6 f' y3 O; Y3 _( c! Z8 ~7 g
點解我地離晒Michael兄個主題嘅~
3 o% l4 H8 e/ Q) ~8 @) T9 d7 O( k好似係=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:33 AM:
, F: H7 O2 a2 G1 i( \, j8 `6 V$ w" L" {$ e. @/ r& H6 Q
我都講左,我可以做咩,佢都可以咋,唔代表佢一定去做嘛
6 s% h9 m2 B) D, T9 M" `4 E加上佢飲唔到就會打比我,我會驚咩??反而佢驚我醉酒做錯事咋
& I; u9 |7 n, L6 Z
好次琴晚我同三個女性朋友去k* y( o0 Y$ r4 g! r! \, ^
我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳
5 ]  @# \  I3 s/ n# ]6 A* b5 h6 P又吹水自已是楊叉成個細佬........; V" Q9 H) l% e6 U, Y
有時d人都幾
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:38:
5 Q$ X) D* ?& {; z, G% L4 E, V& I4 ^6 t! j% D0 U3 o
唔~~~
" o& u$ v* l2 n7 g" i" ]飲大左先會比人吹水咋......佢唔會既
/ A2 Y0 L# d9 Q* a
1 R$ ~6 n' ?# a) ~. `* H6 O
聽你咁講你gf又幾好bor~
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:39:
% F4 G/ }2 _. b; ]: p) F$ i
( f( W# h# E  c& X% H好次琴晚我同三個女性朋友去k
2 s7 Z/ i. q8 M7 G& L9 n6 P我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳. B, Y" H) S$ R- J0 C6 D1 U/ ]
又吹水自已是楊叉成個細佬........
0 Z. l" c7 \5 w有時d人都幾
) L! ]3 `4 H3 ^1 f6 H0 ~. U2 W; [
嘩…見到呢d人真係…唉~~走都走唔切…借醉行兇!
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:39:/ t. D$ L$ p8 D

v1 y, [6 G; [, E  U, F好次琴晚我同三個女性朋友去k" ?# @; F. u  }2 r
我去到見到個咸濕佬..又毛手毛腳
( ?. p7 i% T0 A! ]/ }. d又吹水自已是楊叉成個細佬........
* Z5 O" l+ Q: B( K. `/ E0 |" i有時d人都幾
( o+ i0 r2 r# E  W, P  j
佢呃女......$ d! }: n# \; O/ r# B  O
我都知,不過..有酒飲既地方,我都會出現@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:42:; c) \# D4 s" ^8 M) x4 {
) m" R. b* ^" T: N( S
佢呃女......% T/ c3 k% N, B& w+ N9 I0 t* Y+ x+ I
我都知,不過..有酒飲既地方,我都會出現@@"
5 a& q/ t/ o0 P+ [  `" B. f+ e- c3 k/ f- B
係喎,你係酒仙!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。