<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:18:! |! X* Y, _; V6 p2 t% N" m
. p% g. G; Y4 B
左仔~快d話俾我同Michael知啦~~
' `' i  }7 i( c: o4 t
服左你地喇,睇喇 #31 d1 |: Q9 [& E6 {+ }4 a
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:18:$ k3 t0 c; G4 V

8 b7 ~/ R1 h0 m! e; C. x6 \哈哈~~ (扮唔知)
1 O. g2 y0 t5 X仲有冇@@"
6 U1 C5 N& O- B

3 P# O5 m+ s# E7 w' }8 H6 w. o. @9 h% q2 [, A3 J" P( P
umm…大部份版/post都好for男仔囉~我覺得咋…
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:18 AM:' [6 \) }5 c, f
& E$ V0 _6 I5 \& S/ x' e
哈哈~~ (扮唔知)2 G' n& @) v1 y
仲有冇@@"
2 r) d6 N8 ^! d4 ]左哥哥快d啦.......人家嬲架啦
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:21:+ i2 I% \( P+ ?- Z
umm…大部份版/post都好for男仔囉~我覺得咋…
' _( @) Y/ Y9 E" t+ X0 \  J5 c
你覺得點樣先可以吸引多d女仔入黎呢?? (我地想解決陽盛陰衰好耐喇)
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:21:
; y  m8 k1 n9 I7 e# ]1 l$ h5 q
9 _5 w5 |8 t! b* t/ l左哥哥快d啦.......人家嬲架啦
, Q; x9 m: o- C0 P: `8 |
#81呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:19:
2 g+ z% x  W9 `+ `& r/ O! [* ~% Z( S+ D7 U# Q* g4 Y
服左你地喇,睇喇 #3) O, ^9 ^6 Z* H3 _1 J4 E
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
' b' I5 a4 y( Z) b$ x# _% G, `8 u, E6 _1 y
* `; A/ i5 d- Y/ t  l嘩…其實你都俾好大空間對方喎!你唔怕佢覺得你唔著緊佢咩?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:24:# l3 K1 F! y5 v- [0 M6 @( V
嘩…其實你都俾好大空間對方喎!你唔怕佢覺得你唔著緊佢咩?
) t2 t% ]; e$ c( J$ f8 J* l1 v7 J其實都唔係好大既,我都耐唔鍾打電話比佢嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:22:* Z  g# U  g' y8 G+ \/ k

# s9 p7 Z# Q8 C+ k+ K你覺得點樣先可以吸引多d女仔入黎呢?? (我地想解決陽盛陰衰好耐喇)
# F- I/ j8 K# p% y5 K2 O% Z$ F
, O6 q; S; t& j% }$ q' y+ x) \
咁第一梗係要d member 介紹俾d女仔先啦…唔行第一步點會有女仔入黎呢?!
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:27:
1 V* p3 F7 I, U咁第一梗係要d member 介紹俾d女仔先啦…唔行第一步點會有女仔入黎呢?!
* e8 w% d/ O) O8 Q. p3 L
其實都岩既@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:19 AM:9 C( e) U/ j0 B/ e9 {( n& f" Z

1 N7 v+ X8 E& _( h0 R; i+ H, i服左你地喇,睇喇 #3
6 T* }# E5 O7 Whttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=38246&fpage=1
( J, |0 p+ K0 {" t8 i% V' m
"其實我係一個幾花FIT既人,但係比我搵到我鐘意既女仔,: p7 T6 ?) M2 c- Q
一齊左之後,我一定會收心養性,唔會出去WET,"0 g0 o$ A6 E2 B# x; e
你的意思唔去9394????. h( k8 u7 \4 D  @
但係條女又去k又喝酒你唔怕::::"""????/
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。