<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:59:
8 @/ |+ h$ u1 M. n9 c" U$ E( N) ^% B; f
係囉,即係你同你bf一齊用一個acc?
$ d, O' m% M; g  y4 I, r$ f  g
* h: h. u" K8 j% n/ z2 ^9 j係呀…不過我唔係check佢架喎…係佢叫我睇架!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:03:
# n. K: f" _6 R8 }
2 U4 X  n& a& d2 U# x你更係冇係我係LOVE版寫果段野喇
) Q2 v4 ~. S- W5 O你寫咗d乜呀?!我都有去LOVE版…不過唔記得~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:03 AM:
) l( |4 m3 q3 t$ P& t3 U+ P1 ^) C9 g: o$ w# a; m
你更係冇係我係LOVE版寫果段野喇
" |2 v% \, [- R1 ]0 q邊段????POST比我S.S好嗎>/????
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:04:
5 k" ?1 f" u, O& ^3 @係呀…不過我唔係check佢架喎…係佢叫我睇架!
3 V) ~1 J- [( Y+ d6 f* @0 u( T$ S0 I
咁搞笑既!?
0 T: J( p) d6 T! K咁你而家對ED有咩睇法呀??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:08:
& R1 S% c. {& L& q! K: S' @+ L% J2 }: ]) q& u/ D
咁搞笑既!?( o: h1 z2 A8 U/ B" G# o
咁你而家對ED有咩睇法呀??
; @& R, T$ d( O+ b# B

+ `% [- g, C" u; Q其實都幾多野睇呀…好過剩係識去睇friends d日記啦~
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:05:
" t! |8 V  ]% h. W( }3 M: A你寫咗d乜呀?!我都有去LOVE版…不過唔記得~
$ Y+ s' y& f9 {' u: U9 S6 s5 X7 f  B
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:05:
4 U+ I( K' b0 A" H邊段????POST比我S.S好嗎>/????
4 }3 h$ \7 H$ p6 j, J: f八掛啦你地
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:09:  k6 |. a( c: J- Z
其實都幾多野睇呀…好過剩係識去睇friends d日記啦~
( [4 ]( w! s" {% Z/ C7 m1 M
唔~~~' G7 l! N$ q( h9 G( b
有咩需要我地改善既??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:09:1 ^. j2 T( s. `! R  F2 F

1 l* N! h( [  l: I6 W, a
+ K6 g+ }. g7 n八掛啦你地
" @7 `/ b, `. `: F+ U! E- {車~我自己去LOVE版搵!
michael~~你少去02版出post喎,點解呀??
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:09 AM:
' x) z- x/ r& p# z' \( T$ {
) C. p8 c- }: C
; E, x: Q. S; ^3 J8 a6 N9 u) C八掛啦你地
* {5 B5 `9 m8 O# Y
左哥仔......邊段姐......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。