<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
其實點解你地唔入互助區吹水既???
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:49 AM:
$ b1 k& y8 G8 w+ i& R
$ U) z6 @$ M3 z( S; _
. k% {6 I& W5 E) m哈哈…怪唔知得!你d朋友實願意被抽水啦~
# ~$ [9 {. ]3 a+ r( b! F' w, R佢到晤do架..不過,無法......
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:49:
: Q5 {9 T6 Y- J5 I, c
1 q' {8 f4 n  s- w你在hk 我在macau好難見到您哈哈
  T. g3 }9 T) l! n( Z
7 ~# V6 D- g  x: m下?關乜事呀?點解開始我唔明嘅…
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:52:1 ]6 C5 a0 |5 Q  j! w7 B
! m6 |4 Q8 T& M
唔係好....人人見到都流口水個D: i/ i+ A6 g# p; A7 P$ {  ~
所以,D人睇我好次play bay
1 F1 F" {5 \1 ?  N7 X
叫佢地上黎ef嘛
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:52 AM:$ A" Z: u- G/ ?  n
8 R- i/ A# w; k: v2 r% G+ J. r
好....上
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:52:+ y, `/ w# n" w( r' ]) H: ?
/ G5 I6 t' H& J. C9 {4 e
2 J7 X# I6 P1 i哈哈…互助區?唔見嘅…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:53:' W6 P8 d% p# B, |
下?關乜事呀?點解開始我唔明嘅…
* w7 y, }7 V& W* t
佢即係話,想叫我出黎都難啦
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:54:
  D0 M0 W; Y; |7 p0 {$ Y9 u$ ^
0 j, c8 V, F0 I$ w# J* c, ~3 e好....上
7 s+ \$ o; _/ e
你上次係入黎搵我追數=.="
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:55:
! }0 u3 {8 _* m+ R
0 n7 Y, S! a# F0 `$ Q7 ~4 z! R
) n) z# a" f: W6 p9 P哈哈…互助區?唔見嘅…
" Z, I9 K% B# Y/ v. M  v又sorry,岩岩改左名兩日=.="9 U* C6 g5 b, v. n+ o' [4 {5 H
【版友傾訴熱線】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:56:% ]9 _7 [$ E! @: u; w6 h
4 C  P* ~/ Y8 V- ?0 m: v5 \# Q" M
你上次係入黎搵我追數=.="
, [/ V/ c  _; X# ]: H

! Y. S2 }; _! |7 ]1 No個個身分唔係我~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。