<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:11:* B2 ]/ b3 ^' k* R
車~我自己去LOVE版搵!
3 O) o! D& F+ T
使唔使咁認真呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:11:) d/ g3 [5 H8 M9 ?+ \0 r* h+ l
, Y' S* y2 R, P2 K, L' X- E
唔~~~+ G9 H' s/ z& E0 W6 `4 L4 \
有咩需要我地改善既??
$ h7 E5 ?) z# W0 L. Q. |5 t* }, ?5 x6 \6 X; ?
其實我覺得點解無乜女仔係EF係可能因為呢度實在太多男仔,而個個男仔都好似你地咁諗話唔可以俾gf知道…咁變咗無女仔係睇囉~
/ u: j. d: L/ @- f- i) y: ]6 I5 p2 V$ ]) _" a/ y
而家3x分開咗可能遲d會好d呢~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:12 AM:& t( ^4 |  J) n) M5 b! f+ t
michael~~你少去02版出post喎,點解呀??
& m% y7 K2 U( e6 O4 Y/ D
02版...姐邊到/???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:12:3 h5 Q2 V$ i# n  F, C2 k& |

: @( C( y8 C+ ]) @7 l& l8 V使唔使咁認真呀=.="
6 @8 @+ j* t3 Y. e
0 X9 x% P% Y( n你都識話我八卦喇…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:14 AM:7 k1 g( X9 F7 S5 U
$ y3 v% E) n1 [# a- n

2 N' l& D+ Z9 @其實我覺得點解無乜女仔係EF係可...
. l  E$ Z& w9 B; d$ E  J我都覺得.....
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:12:* R; E' i2 B. Y

5 z- c5 f( S6 B& |; h% h左哥仔......邊段姐......
! |/ i- o: g) Y* o哈哈~~4 {' ]: l! `; i6 [% c( x
你好想知咩=.="
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:14:
9 s1 ?0 H9 h2 N: |
$ X$ b% V& ~1 F( @8 _02版...姐邊到/???
3 O3 v7 Y* d4 ~6 Z8 B
我做版主果個版=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:16:8 a' x9 m2 |) s; h: c% s% ]
7 b' \. C6 X' i$ v1 H7 c
哈哈~~/ d( V1 Q2 B; S9 v- x8 f$ S  Q0 Y
你好想知咩=.="
4 _% c% L8 F8 M0 r) k左仔~快d話俾我同Michael知啦~~
Originally posted by jublio at 2005-5-30 01:14:! |$ [% s/ j  g+ l3 }
其實我覺得點解無乜女仔係EF係可...
$ V  A- B  T" ?& G8 x
哈哈~~ (扮唔知)
: M1 Q( a) R+ {, V- p仲有冇@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 01:17:0 }) L8 k, M& L( n
: h) p6 F% w+ b( F. j- A3 g5 q
我做版主果個版=.="
. [; {% }3 ?4 V; w9 E

7 m9 [$ u5 C0 `! T. T6 `% i7 t【空間靈幻異次元】 呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。