<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:49:
* v$ T$ g8 k/ [
' w* d% K$ B) m! R: p8 S: k唔怪得你係我版既重要人物啦(咁02既)@@"
1 Q9 W7 b7 X  ~* s/ {3 L! u
0 ?9 }. A/ Q7 r哈哈…~~~問你驚未~~~(鬼聲鬼氣):cool:
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:51:$ b- a) K" q! J3 K8 i# X( T
哈哈…~~~問你驚未~~~(鬼聲鬼氣):cool:
7 `- d! U* X, v" ^. [' n時男時女....你...一個acc兩份用???
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 00:49:
  H2 D( v2 a- y/ m5 p0 N+ o2 N9 c5 G( a7 d( R* z  ~" [2 a7 \7 q
我琴晚出去K,D女性朋友又係今講....哈哈( v+ L! ], w9 [2 i4 S/ S8 m
上身裸照OK........?????
3 g5 R5 A# O' p$ k9 ~: V2 Z8 {3 Z) ]

q/ i+ P0 g5 }露上身都要係型先得架!整個肥仔咁就唔好啦…
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:52:
$ u$ p6 C. M6 e' D7 F6 f+ D# ?( l) n+ l" d
時男時女....你...一個acc兩份用???
! B  n" b/ x6 R7 o) q6 S- t' |$ y4 S% K9 n
可以咁講啦…不過有d版我都唔會去嘅…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:54:
  k5 q* e8 h* T* P可以咁講啦…不過有d版我都唔會去嘅…
1 m" E8 s0 d8 ?
咁搞多唔分兩個用@@"
) l9 Q8 C8 i9 w' p0 |6 t! r! z" ]唔通你同華華個case一樣@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:57:
1 o8 s9 K) e$ L$ N% l  Y, H& [8 k  V9 w: r) Z  \2 |5 o9 ]+ h! n" n
咁搞多唔分兩個用@@"2 L. I; f* j  ^2 ?+ _3 {: |! P( i
唔通你同華華個case一樣@@"
4 @' K4 j5 s5 b& d3 ?* X- L: S7 N$ ^: B! u2 n/ L" u# X
係咪話佢check佢bf o個個?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:58:
# w( n! c; N7 Q5 r0 c5 X$ W+ T" d/ s" D9 w5 K% o- y
& R, p& Y4 ^' ], a* H' K
2 w5 r  [. ^& `: t係囉,即係你同你bf一齊用一個acc?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-28 06:43 PM:1 O1 C! P! V6 @
我暫時都冇女朋友,就算有,我都唔會帶佢上黎
8 T% D+ b& g" T9 y' t" `每個人都有自己既私人空間,如果連呢d空間都同佢分享,我好悶死=.="
7 T% L$ _2 \4 m" u' x左仔.......你的私人空間是E.F,但有可佢知道左之後....8 N/ c$ \7 e- s4 ]0 v  R) u
佢又嬲你.....唔講比佢聽.....但d女仔唔霸左你的空間
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:58 AM:
% }  q1 W7 `. Z7 N9 t2 C: C+ e0 p  x( T' V
" {' W1 `+ i$ M" X1 f
* z7 X  @, ~& ^+ {5 Q  B  r3 C3 _都話講比條女知......d女仔都好多喜歡E.F
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:00:
1 t, ?# h9 S! Q$ N- }左仔.......你的私人空間是E.F,但有可佢知道左之後..... j1 ~: O0 x- f% ~+ x, F2 s* X/ D
佢又嬲你.....唔講比佢聽.....但d女仔唔霸左你的空間
# t6 B$ n: P/ Z2 W你更係冇係我係LOVE版寫果段野喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。